FEEDBACKFORMULIER

Wij waarderen uw feedback!

FEEDBACK
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

* verplichte velden

Over HaaglandenInZicht.nl

HaaglandenInZicht.nl is hét innovatieve arbeidsmarktdashboard voor de regio Haaglanden. Het geeft de gebruiker op een intuïtieve manier inzicht in de ontwikkeling van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

HaaglandenInZicht.nl is een initiatief van RPA Haaglanden.

De betrokken partijen zijn ervan overtuigd dat transparante informatie over de arbeidsmarkt essentieel is voor zowel overheden, onderwijs, ondernemers als werknemers. Het beschikken over goede en actuele informatie is een absolute voorwaarde om effectief te kunnen reageren op de bewegingen in de arbeidsmarkt. HaaglandenInZicht.nl geeft alle informatie over de kansen en bedreigingen op de arbeidsmarkt en ondersteunt en stimuleert daarmee het gesprek en de samenwerking binnen de regio Haaglanden.

HOE WERKT HET?

De arbeidsmarktinformatie van HaaglandenInZicht.nl heeft een brede en wetenschappelijke basis. Data over arbeidsmarkt, onderwijs, economie en competenties zijn verzameld, gebundeld en met elkaar in verbinding gebracht. HaaglandenInZicht.nl deelt data en geeft duiding op een online-platform, als fundament voor beleidsontwikkeling en resultaatgerichte acties.

POWERED BY

powered by